Popunjeni termini

Termini popunjenosti igrališta

2. malonogometni turnir veterana za Dan državnosti

Stariji ljubitelji malog nogometa opet dolaze na svoje. "Mnk Pula-Galvanizacija Lovrić" organizira drugi po redu malonogometni turnir veterana. Prošlogodišnji pobjednici, ekipa "VERUDA" imati će šansu braniti naslov, dok drugoplasirana ekipa "TUBUS" i trećeplasirana ekipa prošlogodišnjeg turnira "Galvanizacija Lovrić" imaju šansu za koji iskorak više.

Turnir će se održati okvirno od 19.-24.06.2014. godine, ovisno o broju ekipa i međusobnom dogovoru voditelja ekipa s ciljem što kvalitetnije organizacije samog turnira. Počeci utakmica narednog dana biti će dogovoreni dan ranije iz razloga maksimalnog prisustva članova pojedinih ekipa.

Turniru mogu pristupiti igrači koji su napunili punih 33 godine života i ne igraju aktivno nogomet, tj. nisu registrirani unutar HNS-ovog COMET sustava (ne računaju se igrači registrirani za veteranske ekipe).
Svakoj od ekipa dozvoljeno je imati 2 (dva) člana mlađa od 33 godine uz uvijet da ne igraju aktivan nogomet (nisu registrirani unutar HNS-ovog COMET sustava).
Finale je planirano za 24.06. iz razloga što je 25.06. dan ostavljen za kvalitetan "odmor".

Kotizacija za turnir iznosi 500 kn! (minimalno 3 utakmice po ekipi)

Pravila: 5+1; Futsal pravila, lopta vel. 4

Nagradni fond: sve od kotizacije ide u nagradni fond

1. mjesto: pehar i bačva pive + odojak
2. mjesto: pehar + odojak
3. mjesto: pehar + bačva pive
4. mjesto: dvije "kašete" pive

Dijele se također pehari za najboljeg igrača, strijelca i golmana turnira.

Izvlačenje za turnir (srijeda) 18.06. u 20h u prostorijama kluba pored igrališta!

VAŽNO za znati: Svakog dana održavanja turnira iza 22h odojak gratis!

NOVO samo za Vas: Sve utakmice biti će snimane i dijelovi istih prikazani na službenim stranicama kluba nakon turnira. Ekipe koje žele svoje utrakmice u cijelosti imati će mogućnost nabavke DVD-a uz simboličnu naknadu.

 

Prijave i info na broj telefona 091 11 22 940 i 098 535 568
Broj ekipa je neograničen!


Veteran's Cup Novigrad 2014

Ekipa "Mnk Pula-Galvanizacija Lovrić" postigla je zapažene rezultate na veteranskom turniru u Novigradu početkom 2014. godine.

 


3. uskršnji malonogometni turnir

Na terenu "Mnk Pula-Galvanizacija Lovrić" od 18.-21.04.2014. godine održao se treći po redu Uskršnji malonogometni turnir.